Начин на приготвяне:
В подходящ съд разбийте яйцата с домакинска тел или вилица.
Добавете млякото без да спирате разбиването и към еднородната смес прибавете бавно съдържанието на опаковката. Продължете разбиването до получаване на хомогенна гладка смес. Оставете я да престои 5-10 минути.
В нагорещен намазан с мазнина тиган, изсипете с черпак част от сместа и разстелете до образуване на тънък равен слой по цялото дъно на тигана.
След като краищата на палачинката се отлепят от тигана, обърнете от другата страна с помощта на широка шпатула. Готовата палачинка извадете в подходяща чиния и я намажете с краве масло. Всяка следваща палачинка поставяйте върху нея и отново намазвайте с краве масло. Сервирайте ги с предпочитан от Вас пълнеж, завити на руло или сгънати. По желание отгоре гарнирайте с част от пълнежа.
Условия за съхранение: Да се съхранява на сухо при стайна температура.
Състав: брашно пшенично, сладка суроватка, захар, декстроза, сол, сгъстител, гума гуар
Хора които купиха това се интересуват от...
В същата категория
Още продукти в Асортимент: