Начин на приготвяне:
Във висок съд се изсипва 400 ml прясно мляко и към него се прибавя кремът на прах. За по-плътен и стегнат крем използвайте мляко на стайна температура. За по-пухкав и въздушен крем използвайте студено мляко от хладилник.
Отначало се разбърква с миксер на ниска степен, след което се разбива 3 минути на висока степен.
Кремът може да се сервира веднага в 4 десертни купички, когато е приготвен със студено мляко или да се охлади допълнително консумация.
Сервирайте с мента и бишкоти.
Състав: захар, модифицирано царевично нишесте, сушени ягоди (1,9%), оцветител: концентрат от червено цвекло, ароматизант ягода, оцветител: каротини Е160а, желиращ агент карбокси метил целулоза Е466, растително палмово масло. Може да съдържа мляко.
Хранителна информация 100гр.:
Енергия: 452 kJ / 107 kcаl
Мазнини: 3 g
от които наситени: 1,8 g
Въглехидрати: 17 g
От които захари: 11 g
Белтъци: 2,9 g
Сол: 0,11 g
Хора които купиха това се интересуват от...
В същата категория
Още продукти в Асортимент: