Състав: Царевично нишесте, пшенично брашно, аромат. бисквита, сол, оцветител - бета-каротин.
Указания за приготвяне:
1. Разтворете съдържанието в 100мл. хладко мляко (вода).
2. Към 900мл. мляко (вода) прибавете 140гр. захар и оставете да заври. При непрекъснато бъркане на врящото мляко (вода), добавете на тънка струйка разтворения крем. Варете 5 минути на изключен котлон.
3. С малка част от крема покрийте дъното на формата и върху него подредете предварително овлажнени с прясно мляко (вода) обикновени бисквити. Покрийте ги с крем и наредете върху него още един ред овлажнени бисквити.
4. По Ваше желание: Към останалия крем в съда добавете 2 супени лъжици настърган шоколад и старателно разбъркайте до равномерното му разпределяне в крема. Полученият шоколадов крем разлейте върху последния ред бисквити.
5. Оставете тортата да „отдъхне” най-малко за 3 - 4 часа.
6. Гарнирайте със Сметанов крем Dolce Maestro®, смлени орехи, крокан, озахарени плодове, филирани ядки, захарни фигурки Dolce Maestro®.
Да се съхранява в сухи и проветриви помещения.
Алергени - Пшеница (глутен). Продуктът може да съдържа следи от сусам, сухо мляко, яйцен меланж, бадем.
Хора които купиха това се интересуват от...
В същата категория
Още продукти в Асортимент: