Натурален продукт, произведен от обезмаслено белено тиквено семе по специална технология с високо съдържание на растителни протеини. Тиквеното брашно е полезна и ценна храна, богата на витамини и минерали и с ниско съдържание на мазнини. Изключително високо съдържание на растителни протеини.
Тиквеното брашно притежава благотворните свойства на тиквеното семе, от което се прави. Съдържа минералите Желязо, Магнезий, Фосфор, Цинк, Манган и др., които са важни за човешкия организъм. Подходящо е за употреба при проблеми с уринирането и инфекции в отделителната система.
Тиквеното брашно е подходящо за приготвяне на нетрадиционни хлябове, бисквити и други печива. То може да се използва като добавка към различни салати, сирена, сосове, супи, както и за панировка на месо, риба и зеленчуци.
Състав: брашно от тиквено семе, без добавки и подобрители.
Хранителна информация за 100 гр:
Енергийна стойност : 1725kJ / 411Kcal
Мазнини: 11 g
от които наситени мастни киселини: 1 g
Въглехидрати: 14 g
От които захари: 0 g
Белтъци: 56 g
Сол: 0,6 g
Хора които купиха това се интересуват от...
В същата категория
Още продукти в Асортимент: