Натурален продукт, произведен от обезмаслено сусамово семе по специална технология. Сусамовото брашно е полезна и ценна храна, богата на витамини и минерали с нико съдържание на мазнини. Изключително високо съдържание на растителни протеини. Сусамовото брашно е подходящо за приготвяне на нетрадиционни хлябове, бисквити и други печива. То може да се използва като добавка към различни салати, за панировка на риба, зеленчуци и други. Съвместимо е с бяло или пълнозърнесто брашно. Подобрява вкусовите качества на храните и нивото на протеините.
Състав: брашно от сусам, без добавки и подобрители.
Хранителна информация за 100 гр:
Енергийна стойност : 1675kJ / 400Kcal
Мазнини: 12 g
от които наситени мастни киселини: 2 g
Въглехидрати: 4 g
От които захари: 3 g
Белтъци: 59 g
Сол: 0,3 g
Хора които купиха това се интересуват от...
В същата категория
Още продукти в Асортимент: